HH 
Executive Search | Interim Search | Advies

Referenties

 

“We zijn in het begin van 2010 in contact gekomen met HH als gevolg van een vacante positie binnen ons team. De eerste kandidaat die door hen werd aangedragen was direct ‘spot on’. Is dit geluk of vakmanschap? Naarmate ik de heren beter leerde kennen kwam ik erachter dat dit vakmanschap is. HH heeft het vermogen om kandidaten aan te dragen die niet alleen passen qua kwalificaties en ervaring, maar ook qua persoonlijkheid en drive. Ze weten goed wat er speelt in de organisatie en onderhouden contact om dit beeld continu bij te stellen. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat ze tot twee keer toe succesvol een positie bemiddeld hebben binnen het team. Een 100% score! Wat mij tenslotte naast hun inlevingsvermogen verder bijzonder aanspreekt, is hun professionaliteit en slagkracht zonder dat dit uitmondt in het aandragen van vele kandidaten. Kwaliteit boven kwantiteit is het adagium. Hierdoor is een zeer efficiënte en zeer prettige samenwerking ontstaan.” 


“Met HH heb ik reeds meerdere jaren een prettige samenwerking. De toegevoegde waarde van HH valt samen te vatten als daadkrachtig, met een uitstekend gevoel voor de match tussen positie en kandidaat. Tevens beschikken zij over een zeer uitgebreid eigen netwerk. HH is integer en loyaal in de samenwerking met hun opdrachtgevers. Zij hebben een visie welke gericht is op een lange termijn klant relatie. Daarnaast zijn zij een uiterst professionele, persoonlijke en sympathieke partner in werving en selectie.” 


“HH werkt snel en efficiënt. Zij hebben voor onze organisatie verschillende functies ingevuld, zowel binnen de Audit afdeling als het Finance team van een bedrijfsonderdeel. Er is een goed gevoel voor de match tussen kandidaat en de organisatie.” 


"HH; een organisatie die de tijd heeft genomen om de opdracht echt te begrijpen en vervolgens binnen een zeer kort tijdsbestek een reeks zeer hoogwaardige kandidaten te leveren. Ik zou niet aarzelen om ze in de toekomst te gebruiken".

meer referenties

E-mailen
Bellen
LinkedIn